Taberna Infinito: A Káli medencében Rejtőző Mediterrán Gyöngyszem

59
Hirdetés

Az északi part csillaga, a Balaton, nem csupán vizuális pompájával és frissítő hullámaival hívogatja a látogatókat, hanem gasztronómiai élményeivel is elkápráztatja őket. Kisapátiban, a Káli medencében, egy igazi kulináris gyöngyszemet rejt a Taberna Infinito, ahol a hagyományos és a modern gasztronómia találkozik a lenyűgöző táj szépségével. A Taberna Infinito nem csupán egy étterem, hanem egy élmény, amely minden érzékszervet kényeztet. Az étterem az első pillanattól kezdve lenyűgözi a vendégeket mediterrán hangulatával és gondosan megtervezett kialakításával. A belépőn átlépve az ember úgy érezheti magát, mintha egy spanyol tapas bárba lépett volna, ahol a hangulat azonnal magával ragadja.

A tapas bár kínálata egyszerre varázsolja el az ízek szerelmeseit és a gasztronómiai kalandorokat. A hideg és meleg tapasok széles választékát kínálják, amelyek minden ízlést kielégítenek. A görög és spanyol konyha legjavát felvonultató fogások a gasztronómiai utazásunkat a Földközi-tenger partjaira repítik. A friss alapanyagokból készült mártogatósok pedig az étkezés közbeni beszélgetések és az ízek felfedezésének tökéletes kiegészítői. Az éttermi élményt tovább fokozza a helyi Szent György hegyi borok kiváló választéka. A borkülönlegességek párosítása a tapasokkal igazi gasztronómiai kalandot ígér, ahol minden falat új ízeket és élményeket rejt.

Az étterem körül található botanikus kert különleges élményt kínál azoknak, akik egy kis csendre és nyugalomra vágynak étkezés után. A kertben sétálva csodálhatjuk meg a Káli medence lenyűgöző panorámáját, miközben a friss levegő és a virágok illata körbeöleli az embert. A kert az étterem területén külön belépő vásárlásávall látogatható meg, garantáltan nyugodt és zavartalan kikapcsolódást nyújt minden vendégnek a lenyűgöző látvány és a botanikus kert hangulata.

A Taberna Infinito nem csupán egy étterem, hanem egy életérzés. A vendégek itt nem csupán étkeznek, hanem egy olyan helyre lépnek, ahol az ízek, az illatok és a hangulat egyaránt emlékezetes élményeket kínál. Legyen szó romantikus vacsoráról a párral, baráti összejövetelről vagy családi ebédről, a Taberna Infinito minden alkalomra tökéletes választás a Balaton északi partján.

Asztalfoglalás/ bővebb információ: https://tabernainfinito.hu

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel Magazin (@travelmagazin.hu) által megosztott bejegyzés

 

Megosztás